We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Voorlichting

Het Farelcollege is een brede christelijke scholengemeenschap voor: ATHENEUM (tweetalig) - HAVO - MAVO - VMBO K/B (met lwoo). Wij zijn een warme school waar je als leerling gezien wordt en je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Inmiddels hebben alle kennismakingsmomenten en ons open huis plaatsgevonden. We hopen dat jij en je ouders een goed beeld hebben gekregen van onze school.

Virtueel binnenkijken

Onze virtuele tour is 24 uur per dag bereikbaar via deze link. Je kunt de school bekijken, docenten leren kennen én meer te weten komen over de vakken.


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws