We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Voorlichting

Wil je alvast komen kijken? Je bent van harte welkom!

Het Farelcollege staat bekend als een warme, familiaire school waar je als leerling gezien wordt en je veel persoonlijke aandacht krijgt. Het is een brede christelijke scholengemeenschap voor:

VWO (tweetalig) – HAVO – MAVO – VMBO K/B (met lwoo)

De school is op dit moment gesloten vanwege het coronavirus. Op dit moment is het helaas dan ook niet mogelijk een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding.

Persoonlijke rondleiding

Inmiddels zijn de open lesdagen, ons open huis en de meeloopmiddagen achter de rug. Zit je in groep 8 en heb jij deze gemist? Wil je toch graag eens bij ons binnenkijken en de sfeer proeven? Maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding! Tijdens de rondleiding kan je samen met je ouders onze school bekijken en al je vragen stellen.

Voor het maken van een afspraak voor een persoonlijke rondleiding kunnen je ouders dit formulier invullen.

Graag tot ziens!


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws