We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Transitie

Transitie Farelcollege

De (gebruikers)ondersteuning en het beheer op het gebied van ICT voor alle scholengroepen en de concernstaf, worden ondergebracht bij de afdeling ICT van de CVO Shared Service Organisatie (SSO). In het weekend van 26 t/m 28 maart vindt op het Farelcollege de verhuizing van ICT-diensten plaats, ook wel transitie genoemd. Voor het Farelcollege houdt dit o.a. in dat de dienstverlening wordt verplaatst van het Farel netwerk naar het datacenter van CVO en dat het beheer en de ondersteuning van de hard- en software van Farel overgaat naar de SSO. In de praktijk betekent dit dat je bij vragen en problemen voortaan contact kunt opnemen met de SSO.

Informatieboekje

Om ervoor te zorgen dat je weet wat je te wachten staat, hebben wij de belangrijkste dingen die je moet weten in dit informatieboekje gezet. Vragen waar je het antwoord niet op vindt, kun je stellen aan het projectteam of mailen naar transitie@cvo.nl. Tip: print dit boekje zodat je alle info bij de hand hebt tijdens de transitie.

Werken met OneDrive

Met Microsoft OneDrive kun je bestanden online opslaan in Microsoft Office 365, om ze vervolgens vanaf elk ander apparaat dat met het internet verbonden is weer te openen. Je kunt jouw bestanden online opslaan, bewerken en ook delen met collega’s. Klik hier voor de handleiding.

Veiligstellen bestanden, laptop inleveren en ophalen

In onderstaand filmpje vertellen we je meer over het veiligstellen van je bestanden, wanneer je je laptop moet inleveren en wanneer je deze weer kunt ophalen.


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws