We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Talenturen Sport & Cultuur

TALENTUREN bij lyceum en mavo

SPORT

Op het lyceum en de mavo bieden we bij de talenturen SPORT een sportklas en een voetbalklas aan.

In de sportklas maak je kennis met veel nieuwe sporten zoals wandklimmen, trampoline springen, freerunnen en softbal. En natuurlijk gaan we ook voetballen, basketballen en korfballen. Voor elke sport kunnen er leerlingen deelnemen aan interne en externe schooltoernooien.

In de voetbalklas kan je je voetbaltalent verder ontwikkelen. We dagen je uit om naast je balbehandeling jezelf ook te verbeteren in het aanvallen, verdedigen en in de omschakeling. De beste spelers kunnen worden gekozen in het schoolvoetbalteam.

CULTUUR

Bij de talenturen CULTUUR kun je aan de slag om jezelf en de wereld om je heen te ontdekken door middel van muziek, theater of kunst bij:

In het atelier ga je experimenteren met verschillende materialen en creatieve technieken, zoals schilderen, ruimtelijk werken, film, fotografie, moderne media en nog veel meer.

In het theater ga je samen met je docent werken aan een voorstelling vanuit improvisatie, een toneelstuk of een korte musical. Samen maken we er een prachtige voorstelling van.

In de studio schrijf je je eigen muziek. Je maakt je eigen muzieknummers. Je leert te componeren met behulp van de computer. Zo word je een echte singer-songwriter.

Het jaar wordt afgesloten met een expositie, een voorstelling of een optreden.

TALENTUREN bij het vmbo

Oriëntatie op je profiel & beroep

Je krijgt praktische lessen, waarin je leert welke beroepen bij elk onderdeel horen en welke opleiding je nodig hebt. Zo kun je aan het einde van het tweede leerjaar een goede keuze maken voor het profiel in de bovenbouw. De talenturen bij het vmbo zijn:


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws