We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Schoolorganisatie

De schoolleiding

Het Farelcollege heeft drie afdelingen: lyceum, mavo en vmbo.
De dagelijkse leiding van de afdelingen ligt in handen van de conrector en de teamleiders van elke afdeling. De algehele leiding van het Farelcollege valt onder verantwoordelijkheid van de algemene directie.

Lyceum

Conrector: dhr. J.H. Hoek
Teamleiders: dhr. C.J. Barto (atheneum/havo onderbouw), mw. R.A.M. van Emmerik (havo bovenbouw) en dhr. J.J. Visser (atheneum bovenbouw)

Mavo

Conrector: dhr. D. van der Stel
Teamleiders: dhr. W.D. Sleeking (onderbouw), vacant (bovenbouw)

Vmbo

Conrector: vacant
Teamleiders : mw. A. de Kluijver (onderbouw) en dhr. A.S. Ruinard (bovenbouw)

Algemene directie

dhr. R.C. Troost, rector a.i.

Bestuur

Het Farelcollege maakt deel uit van het CVO Rotterdam. Deze vereniging omvat zeven scholengroepen voor voortgezet onderwijs, variërend van praktijkonderwijs tot categoraal gymnasium. De meeste CVO-scholen zijn brede scholengemeenschappen. Ze verzorgen op 40 locaties onderwijs voor zo’n 20.000 leerlingen.

Voorzitter Raad van Bestuur: dhr. drs. ir. M.A. Mittelmeijer RI
Lid Raad van Bestuur: dhr. mr. drs. A. Bestebreur MPA


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws