We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Ouderbetrokkenheid

Samen betrokken

De mentor is de contactpersoon tussen school en ouders. Als er tussentijds iets is, neemt hij contact op met thuis. Wij verwachten van de ouders dat zij op hun beurt ons op de hoogte houden van ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de schoolprestaties en het welbevinden van hun kind. Ouders kunnen daarom altijd contact opnemen met de school en zo nodig een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met de mentor.

Om de ouders zo goed mogelijk te informeren over de vorderingen tijdens het schooljaar, krijgen de leerlingen drie keer per jaar een rapport mee. Via het portaal kunnen ouders tussentijds de vorderingen van hun kind raadplegen.

Klankbordgroep per school

Per school is er een klankbordgroep, waarin ouders/verzorgers van leerlingen vertegenwoordigd zijn. Aan het begin van ieder schooljaar worden ouders/verzorgers uitgenodigd zich hiervoor aan te melden. Indien u interesse heeft om deel te nemen aan de bijeenkomsten van de klankbordgroep, kunt u uw interesse kenbaar maken via info@farelcollege.nl.


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws