We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Missie en visie

Missie

Het Farelcollege biedt eigentijds en innoverend onderwijs. Op een persoonlijke en stimulerende manier leiden we jongeren op om hun diploma te behalen en we bereiden we hen voor op hun functioneren in de maatschappij. Daarbij laten we ons inspireren door de christelijke traditie en waarderen we diversiteit als kracht.

Visie op onderwijs en leren

Wij zijn gericht op een optimale ontwikkeling van onze leerlingen door ons in te zetten voor kwalitatief hoogwaardig, inspirerend en innoverend onderwijs. Wij bieden leerlingen op hun eigen niveau onderwijs en begeleiding om dat doel te bereiken. Evenwicht tussen uitdaging en ondersteuning speelt daarbij een belangrijke rol.

Eigentijds en innoverend onderwijs aan getalenteerde leerlingen betekent dat leerlingen worden uitgedaagd en gestimuleerd om hun talenten in te zetten en het maximale uit zichzelf te halen. Om hen zo goed mogelijk voor te bereiden op een vervolgopleiding en op de samenleving, dragen we kennis over en leren we hen de benodigde vaardigheden.

We zetten leeractiviteiten in die tegemoet komen aan diverse cognitieve capaciteiten en talenten en daardoor voelt de leerling zich steeds meer eigenaar van zijn eigen leerproces. Op die manier kan de ontwikkeling van de leerling goed aan bod komen en wordt de motivatie voor het leren vergroot. En bij het behalen van het diploma heeft de leerling een brede ontwikkeling meegekregen als belangrijke basis voor zijn/haar vervolgopleiding en voor het verdere leven.


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws