We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Medezeggenschapsraad

Het Farelcollege heeft een medezeggenschapsraad (MR), waarin personeel, ouders en leerlingen vertegenwoordigd zijn. De positie van de MR is te vergelijken met de ondernemingsraad in het bedrijfsleven. De MR overlegt met de algemene directie en heeft advies- of instemmingsrecht bij belangrijke beslissingen.

Contact opnemen

De medezeggenschapsraad is te bereiken via mr@farelcollege.nl.

Missie van de MR

De medezeggenschapsraad van het Farelcollege streeft door zijn functioneren bij te dragen aan de primaire taak van de school, het geven van goed onderwijs. We streven ernaar de belangen van alle direct betrokkenen bij de school (leerlingen, personeel, ouders) te vertegenwoordigen en te behartigen. Dit doen we vanuit de christelijke normen en waarden waar onze school voor staat en vanuit de gedragsankers voor goed medezeggenschap.
We bevorderen openheid, onderling overleg en gelijkheid, we waken voor discriminatie. We hebben een actieve houding binnen de school en houden goed contact met onze achterban en de schoolleiding. We dragen bij aan de ontwikkeling van goede processen, draagvlak, inhoud en haalbaarheid van plannen.

Leden van de MR

De medezeggenschapsraad bestaat momenteel uit:


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws