We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Kwaliteit

Goed onderwijs

Onze school geeft goed onderwijs, maar wij streven altijd naar beter. We zetten verschillende instrumenten in om de kwaliteit van ons onderwijs te meten. Jaarlijks wordt er onder ouders en leerlingen onderzoek gedaan naar de tevredenheid over de kwaliteit van ons onderwijs, schoolklimaat en veiligheid. De resultaten gebruiken we, om te bekijken waar wij verbeteringen kunnen aanbrengen.

Positief oordeel inspectie

Ook de Onderwijsinspectie houdt toezicht op alle scholen voor voortgezet onderwijs in Nederland. Op de website www.onderwijsinspectie.nl kunt u de rapportage van de inspectie zien. Daaruit blijkt dat de inspectie positief oordeelt over de kwaliteit van het onderwijs en de resultaten van alle opleidingsniveaus van het Farelcollege.

Tevredenheid leerlingen en ouders

Op de website www.scholenopdekaart.nl worden de prestaties van alle scholen voor voortgezet onderwijs in Nederland in beeld gebracht. Via deze site geven scholen inzicht in hun eigen onderwijsprestaties. Hier is te zien dat het Farelcollege goede resultaten heeft bereikt en leerlingen en ouders tevreden zijn over de kwaliteit van het onderwijs.


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws