We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Contact met school & communicatie

Contact met school

Ouders worden voor verschillende informatie- en spreekavonden uitgenodigd. Dit gebeurt digitaal. Voor de leerlingen is het belangrijk, dat er een goed contact is tussen school en ‘thuis’. De mentor is de contactpersoon tussen school en ouders. Als er tussentijds iets is, neemt hij contact op met thuis. Ouders kunnen ook altijd contact opnemen met de school en zo nodig een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met de mentor.

Om de ouders zo goed mogelijk te informeren over de vorderingen tijdens het schooljaar, krijgen de leerlingen drie keer per jaar een rapport mee. Via het webportaal Somtoday kunnen ouders tussentijds de vorderingen van hun kind raadplegen.

Portaal voor leerlingen en ouders

Ouders kunnen via Somtoday het huiswerk en de cijfers van hun kind zien en eventueel de absentie. Het portaal is bereikbaar via farelcollege.somtoday.nl.


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws