We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Virtueel open huis vrijdag 29 januari

Virtueel open huis vrijdag 29 januari

Zit jij in groep 7 of 8 en ben je benieuwd wat het Farelcollege jou te bieden heeft? Wij willen jou en je ouders graag laten zien hoe leuk onze school is tijdens ons virtuele open huis op vrijdag 29 januari van 16.00-20.30 uur. Op deze manier kan je samen met je ouders in deze tijd toch een kijkje nemen in onze school, gewoon veilig vanuit huis!

Persoonlijke rondleiding

Meld je aan voor een persoonlijke online rondleiding! Tijdens de rondleiding nemen we jullie online mee door onze school en kunnen jullie al jullie vragen stellen. Aanmelden kan middels dit formulier.

Kies je eigen tijdsblok en afdeling

Na aanmelding krijgen jullie een week voor het open huis een uitnodiging waarmee jullie een tijdsblok en een afdeling kunnen kiezen. Hebben jullie je al eerder opgegeven voor een activiteit van onze school? Dan ontvangen jullie deze uitnodiging al via de e-mail van ons. Wij kijken er naar uit om jullie op vrijdag 29 januari persoonlijk online te ontmoeten!   


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws