We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Update coronavirus 22 april 2020

Update coronavirus 22 april 2020

Dinsdagavond heeft onze minister-president nieuwe landelijke maatregelen afgekondigd in verband met het Corona-virus. De maatregelen die genomen zijn, hebben uiteraard invloed op de organisatie en afronding van het schooljaar op het Farelcollege.  

Vanaf 1 juni hebben alle scholen voor Voortgezet Onderwijs weer de mogelijkheid om lessen te verzorgen op school. Tot 1 juni verzorgen we de lessen dus op afstand.

Vanaf de meivakantie tot 1 juni zal de school open zijn voor afronding van de schoolexamens. Dit betekent dat het inhalen en herkansen van TSE's voor examenkandidaten op school plaats zal vinden: 

Op school wordt alles gedaan om de veiligheid en gezondheid van medewerkers en leerlingen te waarborgen. Dat betekent dus strikte opvolging van de RIVM-richtlijnen. Zo handhaven we ook de 1,5-meterregel tussen leerlingen en tussen leerling en docent. Ook zorgen we ervoor dat niet alle leerlingen tegelijkertijd op school zijn en worden extra hygiënemaatregelen getroffen. 

Ouders/verzorgers en leerlingen ontvangen zo snel mogelijk maar uiterlijk voor 1 juni aanvullende informatie over:

Alle geplande activiteiten, zoals excursies, ouderavonden etc. worden t/m einde van het schooljaar geannuleerd. Per geannuleerde activiteit bekijken we of deze verschoven kan worden naar een later moment of dat de activiteit op afstand plaats kan vinden. 

Vanaf woensdag 6 mei starten de lessen weer. 

Wij wensen al onze leerlingen en hun ouders/verzorgers een welverdiende vakantie!


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws