We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Update coronavirus 16 maart 2020

Update coronavirus 16 maart 2020

Via de media hebt u kunnen vernemen dat de regering heeft besloten om de scholen vanaf 16 maart te sluiten om zo het Corona-virus beter het hoofd te kunnen bieden. Gisteren hebben wij onze ouders/verzorgers via de e-mail op de hoogte gebracht.  

Vandaag hebben wij onze ouders/verzorgers via de e-mail nader geïnformeerd over de maatregelen die we nemen om de voortgang van het onderwijs zo goed mogelijk te faciliteren. Uiteraard is daarbij speciale aandacht voor de examenleerlingen. Zolang de overheid daar nog niets anders over heeft bepaald, gaan we zo goed als het kan, door met de voorbereiding van die examens voor leerlingen in de examenklassen. 

Voor alle leerlingen geldt dat we vanaf donderdag huiswerk in SOM zullen zetten zodat zij verder kunnen werken. 

Hebt u nog vragen? Legt u die dan gerust voor aan de mentor van uw kind.

 

 

 


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws