We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Open huis 28 januari

Open huis 28 januari

Open huis 

Zit jij in groep 7 of 8 en ben je benieuwd wat het Farelcollege jou te bieden heeft? Wij willen jou en je ouders graag laten zien hoe leuk onze school is tijdens ons open huis op vrijdag 28 januari van 16.00-20.30 uur. 

Aanmelden

We gaan er op dit moment nog van uit, dat we bezoekers op school mogen ontvangen. Bezoek graag met maximaal 2 personen per gezin. Om dit goed te laten verlopen, willen we je vragen je van tevoren aan te melden voor een tijdsblok middels dit formulier

Virtueel rondkijken

Wil je, samen met je ouders, virtueel een kijkje nemen in onze school, gewoon veilig vanuit huis? Dat kan! Onze virtuele tour is 24 uur per dag bereikbaar via deze link. Je kunt de school bekijken, docenten leren kennen én meer te weten komen over de vakken. 


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws