We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
In actie voor Oekraïne

In actie voor Oekraïne

Inzamelingsactie

Het is oorlog in Oekraïne. Dit betekent groot leed, angst en onzekerheid over de toekomst voor de mensen daar. Ons hart gaat naar hen uit! Steden zijn gebombardeerd met vele doden en gewonden tot gevolg. Honderdduizenden Oekraïners zijn op de vlucht geslagen, op zoek naar veiligheid in de buurlanden. Vooral vrouwen en kinderen, want mannen blijven achter om te vechten. 

Als Farelcollege komen we in actie! Vandaag 7 maart hebben wij een brief verstuurd naar onze ouders en leerlingen met het verzoek om producten in te zamelen, die - gecoördineerd door ‘Sliedrecht24.nl’ - zullen worden vervoerd naar de Poolse grens en Oekraïne. Dit transport zal zondag 13 maart a.s. vertrekken.   

Welke spullen?  

De producten kunnen vanaf dinsdag 8 tot en met vrijdag 11 maart 12.00 uur worden ingeleverd; in de ruimte voor de administratie staan dozen klaar voor het inzamelen van de producten.  

Kantineopbrengst verdubbeld voor giro 555

Als school willen we een extra bijdrage leveren door de opbrengst van de kantine van deze week te verdubbelen. De opbrengst zal worden gestort naar giro 555. Schroom dus niet en steun deze actie door deze week een broodje te kopen in de kantine! Deze oorlog raakt ons allemaal! Voor meer informatie over giro 555 en doneren klik hier


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws