We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Meld je aan bij het Farelcollege!

Meld je aan bij het Farelcollege!

Zit je in groep 8 en wil je je aanmelden voor onze school?  

 

De laatste aanmeldronde zit er op! Zit jij in groep 8 en wil jij je aanmelden voor het Farelcollege? Meld je dan snel aan! Het Farelcollege heeft nog plek in verschillende brugklassen voor schooljaar 2020-2021.    

Het ingevulde aanmeldingsformulier samen met het codeblad en de voorkeurslijst ontvangen wij graag via aanmelding@farelcollege.nl. U kunt het ook afgeven bij de receptie van de school.

De aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst mits het dossier volledig is. De brugklassen vmbo-basis en vmbo-kader zitten helemaal vol en daarbij werken wij met een wachtlijst voor als er een plaats vrijkomt.    

Voor vragen kunnen je ouders/verzorgers contact opnemen met mevrouw W. Nichelmann via telefoonnummer 06-17133090.            

Voor meer informatie over aanmelding klik hier


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws