We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Informatieavond 5 november geannuleerd

Informatieavond 5 november geannuleerd

We willen jou en je ouders graag vertellen hoe leuk onze school is. Echter, vanwege de huidige richtlijnen van het RIVM kan de geplande informatieavond op donderdag 5 november helaas niet doorgaan.

Hebben jij en je ouders vragen, dan kunnen jullie te allen tijde contact met ons opnemen via info@farelcollege.nl

Op dit moment zijn we nog aan het nadenken of we een alternatief programma kunnen aanbieden. Mocht dit het geval zijn, dan laten we dit zo spoedig mogelijk weten via onze website en Facebook-pagina.

De open lesdagen voor de leerlingen op donderdag 5 november en dinsdag 10 november gaan wel door. Uiteraard worden de RIVM-richtlijnen hierbij nauwkeurig in acht genomen. Wil je ervaren hoe het is om les te krijgen op onze school? Meld je dan hier aan. 


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws