We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Examentraining in meivakantie

Examentraining in meivakantie

Het Farelcollege biedt alle examenleerlingen de mogelijkheid om ter voorbereiding op het centrale eindexamen een extra examentraining te volgen in de meivakantie. Deze training is dus een extra aanbod naast de examenvoorbereiding die onder schooltijd georganiseerd wordt. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo dat de examentrainingen organiseert op Het Lyceum Rotterdam (Beukelsdijk 91 in Rotterdam).    

Omdat het Farelcollege een deel van de kosten op zich neemt, wordt de training aangeboden tegen een gereduceerd tarief.  Inschrijven voor de examentraining kan via www.lyceo.nl/farelridderkerk    

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar: 071-79 000 40.    


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws