We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Digitale informatieavond/webinar 15 december

Digitale informatieavond/webinar 15 december

Helaas kunnen wij u door de omstandigheden op dit moment niet op onze school ontvangen voor een informatieavond. We willen u wel graag vertellen hoe leuk onze school is. Daarom organiseren wij op dinsdag 15 december een digitale informatieavond voor de ouders en leerlingen van groep 7 en 8.   

Bent u benieuwd wat het Farelcollege te bieden heeft? Meld u dan aan voor deze informatieavond middels dit formulier. Het webinar begint om 19.00 uur. Na aanmelding ontvangt u op 15 december een uitnodiging met een link om deel te kunnen nemen.


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws