We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Update coronavirus: de school mag weer open vanaf 2 juni! (met instructievideo)

Update coronavirus: de school mag weer open vanaf 2 juni! (met instructievideo)

We zijn ontzettend blij dat onze school vanaf aankomende dinsdag 2 juni weer opengaat. Wij kijken er naar uit om onze leerlingen weer te kunnen ontmoeten. De school zal voor de leerlingen en medewerkers wel anders zijn dan toen zij hier voor het laatst waren. Zo is als je de school binnenkomt duidelijk aangegeven welke routes je door de school moet lopen en welke gedeeltes van de school afgesloten zijn, leerlingen mogen geen gebruik maken van hun kluisje en de aula en de kantine zijn tot het einde van het schooljaar gesloten.      

Volgens de duidelijke richtlijnen van het RIVM en de protocollen vanuit de overheid, hebben wij de school ingericht om onze leerlingen en medewerkers op een veilige en verantwoorde manier te kunnen ontvangen.     

Onze leerlingen en ouders/verzorgers hebben een brief ontvangen met informatie over deze richtlijnen en over het aanbod van onderwijs vanaf 2 juni tot aan de zomervakantie.     

RIVM-richtlijnen  

Bij de heropening van onze school worden alle richtlijnen in acht genomen. Dit betekent dat:   

Ieders gezondheid is een groot goed en wij willen iedereen dan ook vragen zich aan de afspraken te houden en de aanwijzingen van de medewerkers van de school hierin op te volgen.  

Om onze leerlingen op de heropening van onze school voor te bereiden hebben wij deze video gemaakt.      


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws