We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
De Raket op bezoek bij het Lyceum

De Raket op bezoek bij het Lyceum

Donderdag 15 oktober is De Raket voor een excursie op bezoek geweest bij het Lyceum. De Raket is een bovenschoolse plusklas van elf basisscholen van de Vereniging PCPO Barendrecht en Ridderkerk voor meer- en hoogbegaafde kinderen.

De leerlingen gingen aan de slag met Lego Mindstorms en leerden een robot bouwen. Daarna ontdekten ze hoe je de robot kon laten rijden, stoppen, achteruitrijden, of dingen kon laten pakken.

Het was erg leuk om te merken hoe iedereen zich enthousiast vastbeet in dit project en hoe het iedereen lukte om te bouwen en te programmeren. Het was een erg leuke en leerzame middag! Wordt vervolgd!

Lees hier meer over het bezoek van De Raket.


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws