We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Coronavirus - school m.i.v. 16 maart gesloten

Coronavirus - school m.i.v. 16 maart gesloten

Via de media hebt u kunnen vernemen dat de regering heeft besloten om de scholen vanaf morgen, 16 maart, te sluiten om zo het Corona-virus beter het hoofd te kunnen bieden. Dat geldt natuurlijk ook voor het Farelcollege: onze school is met ingang van morgen dicht. Ouders/verzorgers zijn via de e-mail op de hoogte gebracht.       

Dit besluit heeft grote gevolgen voor onze leerlingen. Morgen zullen we onze ouders/verzorgers nader informeren over de maatregelen die we nemen om de voortgang van het onderwijs zo goed mogelijk te faciliteren. Uiteraard is daarbij speciale aandacht voor de examenleerlingen.        


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws