We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring
Bezoek uit Europa

Bezoek uit Europa

Vanwege de voorbereidingen op de leerlingenuitwisselingen later dit schooljaar, hebben wij vorige week 8 enthousiaste TTO-coördinatoren uit Polen, Portugal, Italië en Spanje mogen ontvangen op het Farelcollege. De coördinatoren hebben kennisgemaakt met de leerlingen, gesproken met diverse functionarissen en enkele lessen bijgewoond.    

Ook zijn er ideeën uitgewisseld met betrekking tot het lesgeven aan de hand van digitale hulpmiddelen, zoals de ELO en de iPad. Tenslotte is de week afgesloten met een bezoek aan Rotterdam.    

We kijken erg uit naar de eerste uitwisseling met Spanje eind november!


Nieuws
Volg ons op
Meer nieuws