Multiculturele Avond op 21 februari

Ga terug

Het Farelcollege organiseert op 21 februari een Multiculturele Avond

Beste leerling en ouder/vertegenwoordiger,

Het Farelcollege organiseert in samenwerking met de Ouderraad 21 februari 2018 voor de 2e keer een Multiculturele Avond. Op deze avond willen we zoveel mogelijk leerlingen/ouders van leerlingen het land van herkomst laten vertegenwoordigen. We willen dit doen door u een hapje en/of drankje of zang/dans van het land te laten presenteren aan de bezoekers van die avond.  Er zullen kraampjes in de aula neergezet worden, waar u uw land/cultuur kan presenteren. Vorig schooljaar hebben we in november een succesvolle avond mogen hebben met inbreng van 25 verschillende landen waarbij leerlingen en ouders maar ook conciërges en docenten actief betrokken waren. De avond werd druk bezocht en werd als erg gezellig ervaren.

We hopen voor de komende Multiculturele avond op aanwezigheid van nog meer verschillende landen/culturen. Hoe meer leerlingen, familieleden van leerlingen en docenten hierbij aanwezig zijn, hoe leuker de avond is.De avond zal duren van 18.00 -19.30 uur.

Wilt u zich opgeven om op deze avond uw land te presenteren of heeft u vragen, stuur dan een mail naar de ouderraad (ouderraad.farel@gmail.com).

Alvast vriendelijk dank,

De Ouderraad

Ga terug