Huiswerkbegeleiding van Lyceo

De huiswerkbegeleiding en bijles van Lyceo is beschikbaar voor alle leerlingen van het Farelcollege en wordt door ouders/verzorgers betaald.

In het schooljaar 2017-2018 biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Farelcollege. Deze begeleiding is voor leerlingen van alle niveaus en alle leerjaren. Lyceo ondersteunt vakinhoudelijk, bij het creƫren van overzicht en/of bij het maken van een goede planning. Het doel van huiswerkbegeleiding is het zelfstandig leren werken, met meer motivatie naar school gaan en het verbeteren van de resultaten.

Drie tot vijf middagen per week biedt Lyceo hulp en aandacht bij het plannen, maken, uitleggen en overhoren van het huiswerk. Op maandag van 13.20 tot 16.30 uur en dinsdag t/m vrijdag van 14.20 tot 18.00 uur. Dagen en tijden uiteraard in overleg.

Naast huiswerkbegeleiding is het ook mogelijk om vakinhoudelijke bijles in te kopen. Tijdens een bijles krijgt de leerling 1-op-1 begeleiding voor een vak waar hij of zij moeite mee heeft.

Voor meer informatie over de huiswerkbegeleiding en/of bijles van Lyceo, kunt contact opnemen met Demi Kouwen, vestigingscoƶrdinator van Lyceo: demi.kouwen@lyceo.nl of 06-12498743.

Op www.lyceo.nl kunt u meer informatie vinden over onder andere de werkwijze en tarieven van Lyceo.